top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPlasticVrije Zone

Opening PlasticVrije Zone Campus Landgoed Zonheuvel

In navolging van de PlasticVrije Zone in het Doornse Gat opent op 8 juni a.s. op Landgoed Zonheuvel de tweede PlasticVrije Zone op de Utrechtse Heuvelrug. De PlasticVrije Zone is een initiatief van GoedVolk en wordt ondersteund door Staatsbosbeheer en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.


Met de opening van de PlasticVrije Zone op Campus Landgoed Zonheuvel zetten de deelnemende partijen een volgende stap op weg naar een plasticvrije Utrechtse Heuvelrug in 2026.


Programma Wethouder Hans Waaldijk, namens de gemeente Utrechtse Heuvelrug aanwezig, opent de zone. Andere deelnemers aan de opening zijn Jaap Jongejan (directeur bestuurder stichting SBI, de eigenaar van Landgoed Zonheuvel), Erwin Hollestelle (initiatiefnemer burgerplatform Goedvolk), Gijs de Kruif (directeur Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug) en Anne Schaepman (adjunct directeur Paleis Soestdijk). Zij zullen ieder vanuit hun eigen perspectief ingaan op het belang van een plasticvrije Heuvelrug en op de wijze waarop we een versnelling kunnen aanbrengen in de ambities.


Wilt u bij deze bijeenkomst in de buitenlucht aanwezig zijn? Stuurt u dan een bericht naar info@campuslandgoedzonheuvel.nl. De opening vangt aan om 16.00 uur.


Vanwege de Coronamaatregelen kunnen wij slechts een beperkt aantal mensen toegang verlenen.20 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page